Verrassend lekker boerenijs!

Een van de geheimen achter ons heerlijke boerenijs zijn onze koeien, dichtbij huis, in een natuurlijke omgeving en voldoende weidegang om het beste melk te produceren voor ons heerlijke ijs.
Onze koeien krijgen het beste wat de natuur ons kan bieden. Op de mooiste natuurgebieden van Goeree-Overflakkee grazen de Jerseykoeien naar hartelust en genieten van het Flakkeese kwaliteitsgras. Natuurlijke kruiden en klavers die groeien tussen het gras zorgen voor natuurlijke weerstand en de meest zuivere melk. Wij geven onze koeien graag een gezond menu en dat verschil dat proeft u!

In onze ijsmakerij wordt de verse melk dezelfde dag nog verwerkt en gebruiken we naast onze biologische melk de beste biologische ingrediënten zoals knapperige cookies, frisse yoghurt,  sappige aardbeien, rijpe kersen, en nog veel meer biologische producten. Alles zo natuurgetrouw mogelijk.

Onze recepten zijn ons best bewaarde geheim, wat we wel graag met u delen is onze ongelooflijke passie voor puur, zuiver en biologisch. Wij maken nog echt ambachtelijk boerenijs met de authentieke smaak van echte verse zuivel. U proeft de liefde voor ons vak terug in onze producten.

Onze productie faciliteiten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die gesteld zijn voor hygiene, kwaliteit en betrouwbaar kwaliteitsijs. Onze keurmerken ziet u ook terug onderaan de pagina.

Wilt u iets aan ons vragen? Neem dan contact met ons op!